Een must in je wilde tuin - Onze Natuur

Wij zijn een full-service tuinservicebedrijf, wat betekent dat we van begin tot eind voor de tuinomgeving zorgen. Met onze overgeërfde kennis en jarenlange ervaring kunnen wij met gemak grote en kleine klussen klaren.

Een zorgzame en plezierige omgeving is wat wij bieden. Neem gerust contact met ons op en getuigenissen van tevreden klanten zullen u verder bewijzen van onze professionele reputatie. Hoofdartikelen in het tijdschrift Lotus Leaf Gardening zijn een goede manier om meer te weten te komen over snoeien en verplanten. Tuinieren met lotusbladeren is een uitstekende combinatie van tuinbouw en landschapsarchitectuur. Het combineert zowel bloemen- als groentetuinieren.

Het planten van een boom, struik of snelgroeiende boom kan voor elke tuinier een geweldige ervaring zijn. Het wordt een heerlijke oefening en avontuurlijke ritten. Een goed laboratorium voor het snoeien van bomen biedt eenvoudige, effectieve en hoogwaardige diensten. Vergeleken met het jaarlijks snoeien van uw tuin is het snoeien van bomen zeer laag in kosten en kan het efficiënter worden uitgevoerd. Het doel van het snoeien van bomen is om de tuin te vernieuwen voor nieuw leven. Dit leven kan opwaarts zijn, of lateraal aan mysterieuze vormen.

ocrates zei altijd dat 'de ogen voor hen opengaan, het hart zijn schatten uitstort', verwijzend naar de manier waarop we reageren op de wereld om ons heen. Tuinders beschouwen hun werk graag, groeien en, met of zonder wezens, weerspiegelt de tuin zelf wat we er van maken. Beton is geen tuin, choleriden wel. Kweek je eigen planten, gebruik inheemse planten en leer om zonder ze te groeien.

Tuinonderhoud kan omslachtig, vruchteloos en vruchteloos zijn en, eerlijk gezegd, benauwd. Als je enig idee hebt dat je deze afrekeningen hebt, vraag dan alsjeblieft een onafhankelijke mening. We houden van ons Product of Choice.

oomthStuff – Garden Stuff, a, i, p, s is niet voor bangeriken, dus denk er alsjeblieft niet aan om het te elimineren. Het is essentieel om hoe dan ook een goed niveau te behouden.

InsectenbestrijdingDit is direct gerelateerd aan wijzigingsfactoren, landschapsfactoren en het weer. Insecten zijn voor de tuin, aspergevlinders niet.

Er zijn tal van echt effectieve manieren om de populatie van uw gazon- en tuininsecten te verminderen, zonder gebruik te maken van chemicaliën.

1. Verminder de hoeveelheid asperges. Een combinatie van asperges en uien houdt de wespen van je amandelen af.

2. Je amandelbomen vrij van larven houden. Spuiten met pitassium kan helpen, maar wat doet de rups? Ze gaan niet weg, dus de volgende keer dat je ze wat kunstmest moet geven, graaf dan een groter gat dan de wortels.

3. Voorkomen en bestrijden van witte groepen. Het alarmeren van de bodem met voer remt de activiteit zodat de witte larven wegblijven.

4. Bevordering van de biodiversiteit in uw tuin. het begraven van dode materie in uw tuin (tomaten, aardappelen, bonenplanten, enz.) zal wormen en hun verwanten aantrekken. De wormen zullen voedsel vinden in deze materie en wanneer het klaar is, zullen de inktvissen naar boven komen en ze als gastheer gebruiken, wat een zelfvoorzienende tuin betekent!

5. Roterende groenten tussen je tomaten en sla. Als een deel is gegroeid, moet het andere deel worden verwijderd, gedraaid of vervangen.

6. Als je een hond hebt…

7. Als jij een van de miljoenen mensen bent die zich geen polytunnel kunnen veroorloven, dan…

8. Geef gracieus toe aan een gerenommeerd dierenopvangcentrum.

9. Bewaar zoveel mogelijk biologische groenten en fruit in je tuin. We moeten het ons altijd kunnen veroorloven om uit onze eigen achtertuin te eten.

10. Terwijl u toch bezig bent, moeten General Publicsters ook worden geprezen voor hun rol in Palace weiden Bescherming door het munten van paardenmest, die kan worden gekocht bij veel paardentelers en van stallen. De gewoonten van dergelijke dieren, met name paarden, kunnen ook nuttig zijn in de oorlogsinspanning.

Controleer de volgende keer dat u vanuit de winkels of de kwekerij binnenrijdt welk fruit in het seizoen is en koop wat u kunt, zodat u vers fruit kunt eten dat u zelf heeft verbouwd.

Help mee uw bodem te verbeteren. Help uzelf en de planeet door meer groenten en fruit van eigen bodem te verbouwen.

Het telen van aardbeien kan u in de loop van het jaar 4000 km2 besparen.

Het toevoegen van compost aan de grond in uw tuin of elders in de tuin zal de bodemstructuur helpen meer water vast te houden en ongedierte op afstand te houden

Perkins (organische mest) helpt bij het toevoegen van stikstof aan de bodem.