off grid zonnepanelen

Als u klaar bent om een off grid zonnepanelensysteem te installeren, moet u een aantal dingen verzamelen. De eerste dingen die u nodig hebt zijn panelen, een omvormer, een regelaar, bedrading, een aansluitdoos, een elektrisch paneel en wat bevestigingsmateriaal. Vervolgens moet u zorgen voor een stroombron en een elektrische bron. Dit betekent dat u een locatie moet vinden met een stroomaansluiting en een plaats om uw panelen aan te sluiten. Er zijn nog een paar andere dingen die u misschien wilt of nodig hebt om uw zonne-installatie te voltooien. Dit zijn onder andere verzekeringspapieren, dakreparatiepapieren, een zonnevergunning, een zonne-garantie en financieringspapieren.

Hoe vindt u een kwaliteitsleverancier?

Ten eerste, zoek een lokale zonnepaneel systeem installateur. Een lokale installateur is iemand die u kent en vertrouwt, dus u zult zich op uw gemak voelen om zaken met hen te doen.

Zoek vervolgens een installateur van zonnepanelen die de weersomstandigheden in uw regio kent. Het weer is niet de belangrijkste factor bij de beslissing of uw zonnepanelensysteem zal werken, maar het heeft wel enige invloed. Zoek een installateur die uw zonnepanelensysteem onder de juiste hoek kan installeren om het meeste zonlicht op te vangen. U zult een installateur willen vinden die in staat is uw systeem onder de juiste hoek te installeren, zodat het de meeste elektriciteit kan produceren.

Zet de onderdelen in elkaar

Zodra de ploeg de gaten heeft gegraven en de stroombron heeft aangesloten, beginnen ze met de montage van de onderdelen. Dit gebeurt meestal in uw huis. De panelen komen als eerste aan. De installateur plaatst ze op de steun en sluit ze vervolgens aan op de stroombron. Dit is een proces in twee delen en neemt enige tijd in beslag.

Vervolgens komt de omvormer aan. Het is belangrijk te weten dat een omvormer een elektrisch apparaat is; het wekt geen stroom op. De installateur sluit hem aan op de panelen en de stroombron.

Aansluiten en vastdraaien

Zodra alles is aangesloten en de installateur tevreden is over de verbindingen, zal hij of zij de bouten aandraaien die het systeem bij elkaar houden. De installatie van het paneel is klaar, maar de installateur laat een handvol bouten los. U zult deze bouten gebruiken om uw montagesysteem te installeren.