Het is een soort geverifieerde paniekaanval. Wees klaar. Kunnen we het niet allemaal soms voelen en?

Weet je nog dat overal genoten van beelden van het kijken naar de vrede op aarde werden genomen? Kunnen we ons niet allemaal herinneren wanneer het belang van het leven een secundaire factor lijkt te zijn, of hoogstens, iemand of een gelegenheid het grote geheel laat zien en wanneer we ons gaan concentreren over de urgentie van overleven of de urgentie van zaken;

Ik zit hier koffie te drinken op een klein konijntje dat om me heen cirkelt. Op de achtergrond hoor ik woorden waarvan ik weet dat het lange woorden waren die me door situaties hielpen als ik in een dilemma zat of snel moest handelen. Zoals "een fijne dag verder", "denk mooie gedachten", of "goed gedaan". Het waren allemaal woorden om mijn wezen een tijdje te ontspannen en ik denk dat het voor veel mannen of vrouwen een verschil maakte.

Ik denk dat deze woorden leven als er slechte dingen gebeuren, ze worden gevonden als er slechte dingen gebeuren… Het is die uitdrukking waarvan ik nooit weet wat me aan het lachen maakte, maar hier is hij dan. Gelach; stem heeft zoveel betekenissen. Meditatie, innerlijke rust, gemoedsrust die altijd in ons leven werd opgeëist, hoe doe je dat? Hier zie je enkele mannen en vrouwen direct nadat ze eraan zijn herinnerd dat hun ziekte een ziekte is. Deze uitdrukkingen, vooral rond de sfeer van vrede, doen me opzij leunen en glimlachen. Jongens, ik ga naar onmogelijk. Dit is in de historische tijd en we zijn niet de exclusieve architecten van ons eigen bestaan.

Ik ga jullie vertellen, ik zal jullie doorgeven wat jullie al een tijdje geleden hebben gehoord, misschien zijn er mensen die hebben geprofiteerd van jullie kleine glimlachjes en grappen, jullie foto's brengen tenminste een waarde over of op een grappige manier jullie kaart om te reizen wie weet wat er in je opkomt.

Inderdaad, in eenvoudige woorden kan ik de woorden van Dalmata herhalen. En dat is dat ik veel mensen ben tegengekomen die niet zeker zijn of hun rust hebben verloren en ze nemen alle verkeerde stappen om het weer te vinden.

Maar ik zou het niet eens zijn, we zijn vrede. We zijn wezens die gewoon genieten van vrede, we zijn weg van conflicten en verwarring en duisternis. Dit is alleen het verleden en we zijn nu sterker dan voorheen. We hebben nu meer wijsheid om verstandige beslissingen te nemen die goed voor ons zijn en ons ook helpen ons goed te voelen, of het lijkt misschien goed voor anderen om ons heen. We kunnen gewoon genieten van het moment dat ons op de been houdt op het laatste moment van onze reis door het leven. En simpelweg, wanneer we ons op dit moment bevinden of op de momenten die ons hoop geven, zijn we meer ontspannen en vredig.

We hebben ook enkele plannen die we plannen en opstellen om onze doelen te bereiken, zoals geld verdienen of promotie krijgen, op een strand in Maui liggen, gewoon wensend dat de wereld ophoudt met draaien en dat er geen geschreeuw en harde geluiden meer zullen zijn. We genieten snel genoeg van de kracht van de zon en de warmte van de zomers bries ons lichaam heel gewoon.

We stoppen met klagen en vinden geluk. We kunnen feesten organiseren op onze plaats van gebruik, we eten graag het voedsel op het menu dat we zouden willen eten als we onszelf trakteren. En later, als we zin krijgen om op vakantie te gaan, gaan we gewoon naar het strand en kijken naar het water en het zand, ruiken de frisse zeelucht, genieten van de schoonheid daar, voeden onze ziel met de wind.

We zijn zoveel meer dan wat we nu kunnen doen. We kunnen ons concentreren op onze dromen. Door een standpunt in te nemen, kunnen we problemen bestrijden en organiseren. We kunnen ook vrede vinden in de moeilijke situatie van wat we precies op dat moment aan het doen zijn. We kunnen op dat exacte moment het geluk en de vrede van onze omgeving voelen. En we weten dat het gevoel kort kan zijn, maar als we het als een essentieel onderdeel van ons leven beschouwen, garanderen we dat we zullen bereiken wat we moeten bereiken en met meer voldoening en vreugde zullen leven.